na vrh

Naručivanje nakita od bakarne žice

Naručivanje nakita od bakarne žice je veoma jednostavno i može se uraditi na nekoliko načina:

Naručite bakarni nakit direktno na sajtu

Cu Shop je prodajno orjentisani web sajt i kao takav ima sve funkcionalnosti Web prodavnice.

Naručivanje je veoma lako i jednostavno a sastoji se od nekoliko klikova mišem i unosa samo tri informacije o vama kao kupcu.

Nema dosadnog logovanja, registracija, ostavljanja podataka i čekanja. Kliknite na dugme KUPI, onda NARUČI, popunite IME, E-mail i TELEFON polje, pošaljite narudžbenicu i sačekajte naš poziv ili E-mail.

To je sve, brzo, lako i jednostavno.

 

Naručite željeni nakit od bakarne žice telefonom

Ako vam je i ovaj najjednostavniji mogući proces online naručivanja, opisan iznad ovog teksta, komplikovan ili za njega nemate vremena, pozovite nas na 064 025 45 25 i naručite nakit od bakarne žice telefonom.

Molimo vas da pre poziva zapišete šifru željenog nakita koju možete pronaći na kraju svakog naziva proizvoda i ona ima dva velika slova i tri broja. Za bakarne ogrlice i priveske od bakarne žice šifra počinje sa OB, za narukvice od bakarne žice šifra počinje sa NB, za minđuše sa MB, a za prstenje od bakarne žice sa PB, nakon čega slede 3 broja.

 

Naručite komad ili dva bakarnog nakita E-mailom

Ako, pak, želite da nakit od bakarne žice iz naše ponude naručite E-mailom, to možete uraditi slanjem pitanja, zahteva ili narudžbenice na E-mail adresu nakitodbakra@gmail.com.

 

Naručite nakit od bakra putem SMS-a

Nakit od bakarne žice iz asortimana Cu Shop-a možete naručiti i putem SMS-a. Potrebno je da odaberete nakit, u SMS poruku upišete vaše ime i šifru nakita i SMS pošaljete na 064 025 45 25. Nakon pristizanja SMS narudžbenice mi ćemo vas u najkraćem mogućem roku pozvati za dogovor o detaljima, načinu i mestu dostave, kao i zbog eventualnih želja za određenim modifikacijama dimenzija i slično. 


BAKAR I ZDRAVLJE